Leuk nieuws!

We zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Nationale Vereniging De Zonnebloem!

De eerste groep heeft afgelopen week al kunnen genieten van onze prachtige accommodatie!

202108.1 deoaleschool 1
202108.1 deoaleschool 2 202108.1 deoaleschool 3 1

De Oale School: van bouwval tot verrijking voor Lattrop

202107.1 De Oale School van bouwval tot verrijking voor Lattrop Dinkelland tubantiapng

LATTROP - De voormalige basisschool in Lattrop is nu een bed and breakfast. De naam is alleszeggend: De Oale School. Het is de eerste aflevering in een nieuwe rubriek over oude gebouwen die een nieuwe bestemming hebben gekregen.

Harry Jutten 05-07-21, 19:00

Naarmate de jaren verstreken, zagen de dorpsbewoners van Lattrop met lede ogen aan hoe het gebouw van de voormalige lagere school aan de Dorpsstraat steeds verder verpauperde. Toen twee vriendinnen, Kristel Roelofs en Marieke Olde Weghuis, er een gouden kans in zagen hun droom van een B&B te verwezenlijken, waren de reacties eerst terughoudend. Maar dat veranderde snel. Kristel Roelofs: „We werden totaal overrompeld toen wij op de zondag direct na de officiële opening op zaterdag 12 maart 2016 toch nog maar een open dag hielden. Het was een prachtige, zonnige dag. Meer dan duizend mensen kwamen een kijkje nemen. Daaronder natuurlijk ook veel oud-leerlingen. Ja, je kunt gerust stellen dat het dorp onze bed and breakfast heeft omarmd.”

Lees dit artikel verder op Tubantia.nl

Druk met de voorbereiding op het nieuwe seizoen!

De Oale School staat hier te 'shinen' in het mooie Twentse landschap! #robwarmes bedankt voor de prachtige foto's. Vanochtend nog code rood, maar volgens de geleerden komt het voorjaar eraan. En wij?
Wij zijn ons aan het voorbereiden op een druk seizoen. Onderhoudswerkzaamheden, likje verf en nog veel meer!

202102.1 deoaleschool 1  202102.1 deoaleschool 3  202102.1 deoaleschool 2

Hoog bezoek

Sinterklaas heeft inmiddels uitgecheckt, maar wat vonden wij het leuk dat hij bij ons logeerde!202011 deoaleschool 1
Oudervereniging van Basisschool 't Kämpke en Ingrid Boerkamp, bedankt voor de organisatie! Gerrit en Ria Busscher, bedankt voor het uitlenen van jullie prachtige auto aan Sinterklaas! En Ozosnel was erg blij met het stro van Jacqueline van Barneveld!

Alle kinderen bedankt voor jullie bezoek aan de Slaapkamer van Sinterklaas, het was een supergezellige dag!

Er nog even tussenuit in de herfstvakantie?

Kom (over)blijven in De Oale School.

We hebben in de periode van 12 tot 18 oktober aanstaande nog een paar opties voor groepen beschikbaar.
Mail of bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden!

#elephantparade

Last-minute!

De midweek van maandag 7 tot vrijdag 11 september aanstaande is wegens een annulering door familieomstandigheden weer beschikbaar voor een groep tot 20 personen.
Reserveren? Maak gebruik van het contactformulier of bel 0541-229436.
We zullen een mooie last-minute aanbieding voor u samenstellen!

Bed & Breakfast De Oale School

7635 ND Lattrop
+31 (0)541-229436
Kristel Roelofs +31657349428
Marieke Olde Weghuis +31622261275
info@deoaleschool.nl

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.